Eckerö Buffee Talviherkkujen juhlaa 9.1.-31.3.2020

Eckerö Buffee Talviherkkujen juhlaa 9.1.-31.3.2020

Löydät helposti tiedot Eckerön maistuvasta buffeesta myös meidän sivujen kautta. Klik https://www.eckeroline.fi/media/wysiwyg/TALVIHERKKUJEN_JUHLAA_2020_FI_SWE_EN_EE_2_.pdf

Eckerön Buffee vaihtuu kausittain, ja on aina yhtä makujen sinfoniaa. 

Kylmän talven keskellä pöytään katetaan lämmittäviä makuja alkuruoista suussa sulaviin jälkiruokiin. Joulun jälkeenkin on lupa herkutella, mutta raikkaammat ja kevyemmät vaihtoehdot ovat tervetulleita. Tarjolla on riistaa, kekseliäitä kasvisvaihtoehtoja sekä raikkaita jälkiruokia marjoista ja hedelmistä.

Alkuruokien kalavalikoimasta löytyy muun muassa katajanmarjasilakoita, savumakrillia ja jaloviinasilliä, joka on takuuvarma talviristeilyn lämmittäjä. 

Kasvisruokiin on panostettu monipuolisella valikoimalla alkuruoista pääruokiin. Erityismaininnat ansaitsevat alkupalapöydän punajuuriterriini sekä lämpimien ruokien paahdettu kurpitsa. Pöytään on katettu toki myös monipuolinen lihavalikoima; paahtopaisti ja inkivääriporsas leikataan lautasellesi tuoreena paikan päällä. Myös klassikot mustamakkara ja laivan lihapullat vievät kielen mennessään.

Pääruoan jälkeen voi hengähtää hetken ostamalla lasillisen kuohuvaa juustojen vierelle. Kahvin kanssa kannattaa kokeilla ainakin jääkarpaloita ja kookoskinuskia, hunajakakkua sekä raikasta mustikka-vaniljarahkaa. Toki tuhdimpiakin makuja mahtuu mukaan, esimerkiksi mokka-suklaamousse ja rocky roadin muodossa, joiden ohi ei pääse edes yrittämällä.

Tervetuloa maistelemaan ja nauttimaan talviherkkuja Buffet Eckeröön 9.1.2020-31.3.2020. Huomioithan, että valikoiduilla lähdöillä 14.-19.2.2020 tarjotaan abilähtöjen lounasbuffet.

26.1.2020 12.48